En annan typ av förarutbildning

När man tar körkort får man en förarutbildning i vilka risker det finns i trafiken vid vanlig körning. Vi erbjuder en helt annan typ av förarutbildning, som kommer ge dig ett extremt äventyr du sent kommer att glömma.

En adrenalinhöjande förarutbildning för offroad i terräng. Förbättra dina färdigheter och lär dig hantera körning i olika typer av miljöer.

Läs mer

Förarutbildning med ledning av erfarna instruktörer

Förarutbildningen leds av erfarna instruktörer som ser till att allt går säkert till samt instruerar dig om bilen och väglagen. Utveckla dina färdigheter bakom en riktig kraftfull jeep. Lär dig bedöma extrema miljöer som branta uppförs- och utförsbackar samt vadning ställe. Förarutbildningen sker på vår offroadslinga där vi tagit fram hinder och utmaningar med hjälp av natur och teknik.

Vi erbjuder olika förarutbildningar

Förarutbildningarna hålls halv- eller heldagar. Du kan också få en skräddarsydd förarutbildning anpassad för just dig och du väljer själv vilket paket som passar bäst. Dagen börjar alltid med teori samt genomgång utav dagen och fortsätter sedan med körning över fasta hinder för att sedan köra på offroadslingan.

Kontakta oss för förarutbildning offroad

Oavsett om du är nybörjare eller expert så kommer vår förarutbildning att ge dig nya kunskaper och testa dina förmågor på ett helt annat sätt. Kontakta oss om du har du är intresserad eller har frågor kring vår förarutbildning. Du kan också boka direkt online.