Kör offroad – Ett oförglömligt äventyr

Att köra offroad innebär att man kör ett motordrivet fordon på otäckta vägar eller spår som är av sand, grus, flodbäddar, lera, stenar eller annan naturlig terräng. I Sverige är huvudregeln att det inte är tillåtet att köra motordrivna fordon på barmark i terräng.

Därför vill vi erbjuda en unik och äventyrlig upplevelse att köra offroad med kraftfulla jeepar, på ett lagligt sätt. Innan du tar dig ut i terrängen och får köra offroad, så blir du instruerad och utbildad av våra instruktörer som har fler års erfarenhet i bagaget. Du får all förkunskap du behöver ha, när du kör offroad, av våra instruktörer. 

Läs mer

Kör offroad och höj adrenalinet

Utöver den adrenalinhöjande upplevelsen du får när du kör offroad får du även en otrolig naturupplevelse, då vår offroadbana ligger nedbäddad i en fantastisk, svårslagen, lummig och grön miljö. På vår 2,2 km offroadspår, har vi återskapat de hinder som kan uppstå när du kör offroad. Ge dig själv en utmaning och förbättra din förmåga att klara av hinder på vägen. 

Kontakta oss

Utmana dig själv och prova på att köra offroad med oss på Ring Knutstorp. Har du frågor eller funderingar kan du kontakta oss via vårt kontaktformulär. Du kan också boka din offroad körning direkt online.