Äventyrlig körupplevelse
med offroad

Med oss på Ring Knutstorp Offroad får du en äventyrlig körupplevelse du sent kommer att glömma. Du får chansen att testa nya modifierade Land Rover Defenders på plan mark,backar och i vattengravar.

En sällsynt körupplevelse som du sent kommer att glömma. Vår körupplevelse kommer att tillfredstela äventyraren i dig, när du får sitta bakom ratten på en fyrhjulsdriven jeep och ta dig över hinder och andra utmaningar.

Läs mer

Välj mellan våra olika körupplevelser

När du bokar en körupplevelse med oss kan du välja mellan hela och halvdagsutbildningar. Dagen inleds med frukostmacka och kaffe/te medan vi går igenom dagen. Sedan är det dags att sätta igång med körning över fasta hinder på vår testbana. Efter testbanan så tar vi oss ut på offroadslingan. Vill du ha en helt unik körupplevelse så kan vi erbjuda Bespoke adventures, en helt unik körupplevelse skräddarsydd efter dig. Utöver körningen offroad så innehåller paketet en kurs i vinschning och lerduveskytte. Våra körupplevelser sker under ledning av erfarna instruktörer.

Kontakta oss för en körupplevelse

Är du sugen på att testa på våra körupplevelser så kan du boka direkt online. Har du andra frågor och funderingar så kan du kontakta oss direkt via mejl, telefon eller formulär så besvarar vi dina frågor.