Adrenalinhöjande känsla med terrängkörning

Trots förbudet mot terrängkörning privat, kan vi erbjuda denna exklusiva upplevelse. Då vi, genom att förena natur med teknik, skapat terrängen i en vacker, lummig miljö. Vi erbjuder hel- och halvdagsutbildningar, men kan även skräddarsy ett paket där du får vara med om en unik upplevelse av terrängkörning som är utformad för just dig.

Under ledning av instruktörer med lång erfarenhet blir du instruerad i att kunna ta dig över stock och sten, lutningar och backar, plan mark och vattengravar. Du får en minst sagt en adrenalinhöjande upplevelse och känna bilarnas fulla kapacitet. En känsla du sällan eller aldrig kommer att få uppleva, som kommer ge dig ett minne för livet.

Läs mer

Vad är terrängkörning?

Terrängkörning är all körning på naturmark utanför vägar. Terrängkörning privat är inte tillåtet och skyddas av terrängkörningslagen som kort sagt förbjuder terrängkörning med motordrivna fordon, som inte avser lant- eller jordbruk, på landmark i hela Sverige. Detta innefattar skogsmark, våtmarker, stränder, hedar, åkrar parker och ängar. Detta gäller även stigar, motionsspår, vandringsleder samt leder som skapats i terrängen efter exempelvis skogsbruk. Trots det har vi på Offroad fått tillstånd att erbjuda terrängkörning med våra bilar på utvalda platser. Det är en unik upplevelse med terrängkörning och något du inte vill missa.

Kontakta oss

Terrängkörning är något alla äventyrare måste uppleva någon gång i livet. Oavsett om du är nybörjare eller expert så vet vi att terrängkörning kommer att förbättra dina färdigheter i att bland annat hantera bilar i olika miljöer. Ta chansen och få ett oförglömligt minne. Har du frågor eller funderingar kan du kontakta oss via vårt kontaktformulär eller boka din terrängkörning direkt online.